onsdag 19 oktober 2011

Juholt klarar sig

skip to main | skip to sidebar Tankar om samtiden


lördagen den 15:e oktober 2011
Juholt klarar sig

Juholt klarar sig! Han har klarat drevet i en vecka och nu vänder det. Klarar man den första veckan så klarar man resten och går stärkt ur det hela - dessutom får man bättre respons på sin mediainforamation.
I Jönköping har förvaltningsdomstolen underkänt den nya skolskjutsorganisation , som införts för att spara 5 miljoner. Det innebar färre körda kilometer och längre gångväg utan gatubelysning eller trotoarer. S och M har fått kalla fötter och skyller på förvaltningen - som bara följt givna direktiv. Fegt är det! Dessutom ovanligt.
Sverige duckar om att erkänna den palestinska nationen. Troligtvis Fp som blockerar beslut i regeringen. Ivrigare försvarsadvokater för Israels rasistiska politik finns inte.
Vårt bygge står still . Byggaren vill inte acceptera en uppsägning av vårt avtal, men vår jurist anser att vi har vår fulla rätt. Konsumentköplagen står på kundens sida gentemot entreprenörer!
Nu är snart älgjakten över och då kan jag släppa min luzernstövare. Någon bättre jakt än ett klingande hardrev finns nog inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar