söndag 24 april 2011

Har just fyllt år. Gamla vänner hört av sig.

Har just fyllt år. Flera gamla centervänner har gratulerat, trots att de vet att jag lämnat partiet. Det är roligt. Ytterligare några med släktrelationer har gratulerat förstås.
Yngve Sunesson har skrivit en bok om den gamle centerpolitikern Börje Hörnlund, som enligt uppgift lämnat centern för flera år sedan. Hans måltavla i boken är Maud Olofsson, som han ser som en stor katastrof.Och det är ju riktigt.
Den japanska kärnkraftolyckan blir värre och värre ju mer som myndigheterna informerar. Kärnkraftvännerna i Sverige ligger mycket lågt och centerledaren Maud Olofson, som hade kunnat vinna på vad som hänt har ju spelat bort sitt enda kort. Hon har svikit värre än Fälldin och sålt ut Centerns kärnkraftmotstånd - liksom det mesta annat av centerpolitiken.
Konstigt nog ligger också Miljöpartiet lågt. Varför?
Eon har fått regeringens klartecken till att bygga vidare på naturgasledningen från Vaggeryd mot Jönköping - Kanske en del i återförsäkringen om de svenska kärnkraftverken måste stängas fortare än planerat.
I TV körs nu den amerikanska serien om familjen Kennedy. Om faktainnehållet är riktigt ger den nyttiga kunskaper om familjen Kennedys leverne. Relationerna till maffian i Chikago är intressanta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar