måndag 13 december 2010

Wikileags är tystad. Hur länge?

Dagens nyhetsmedia domineras av självmordsbombaren i Stockholm, som snabbt utpekats till terrorist av Carl Bildt. I dag vet vi inte mer än att han hade flera sprängladdningar och att en gick av - kanske på fel plats.
Om det är denna händelse eller strypt tillgång som hämmat rapporteringen om läckor från Widileags, vet vi inte heller.
Det kommunala skvallret domineras av förtroendevaldas uttag av höga timersättningar för förlorad arbetsförtjänst. En omsättning hos egen firma på 20.000 per år har genererat timarvoden på närmare 300 kr. Snudd på bedrägeri. Troligtvis får Kommunrevisionen hantera frågan så småningom. Nästa skandal är stt Tekniska kontoret förlängt Jönköpings Golfklubbs markarrende i 25 år några veckor innan Kommunfulmäktige skall fatta beslut om nya och högre arrenden. För golfklubben innebär förlängningen att den sparar miljonals kronor. Kommer detta upp i Kommunrevisionen? Vi får se.
För övrigt är det mycket snö och kallt - 6 - 9 grader minus. Inte roligt att jaga hare - Svårt för hunden att ta sig fram i snön. Annars kan man åka skidor - om man orkar ta sig ut- och slappa framför TVn. Rasta hundar , skotta snö och bära in ved.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar