måndag 6 december 2010

Sossar i eftervalskval

Snö. Mycket snö. Men inte så kallt.Mycket händer inom politiken. Wikileaks!, Mona Sahlins eftervalstal - rättning högerut.Centerns blinda tilltro till Maud Olofsson.
Träffade igår de ledande centerpartisterna i Jönköpings kommun. En hade redan lämnat partiet , en funderade på det och andra tyckte partilinjen var ohållbar. När försvinner partiet?
Riksdagskvinnan från C i Jönköpings län, Annie Johansson, intervjuades i SvD om borgerlighetens framtid. Bort från sossesamhället var parollen . Plus borgerlig samverkan . Inte ett ord om centerpartiet eller om att centerpartiet varit med om att bygga upp välfärdssamhället. Fp har hjälpt till också . Att sossarna sedan förvaltat det på ett egensinnigt sätt är en annan sak. Att fylla statliga verk , A-kassa och sjukkassa mm.m med partitrogna sossar har inte varit en god idè. och inte alltid har det varit de klyftigaste som smugits in. Partitrohet har gått före sunt förnuft i många fall och en del av facksossarnas cyniska maktutövande har smittat av sig på partiet. Medlemmarna har fått underordna sig. Detta har nu spritt sig till Centerpartiet också. mindre demokrati och mer toppstyre

Wikileaksdokumenten från US-ambassaden avslöjar statmaktens dubbelspel.Neutralitet är ett skämt. Samarbete med USA och NATO en regel- Vi vet detta egentligen sedan tidigare, men har inte fått det så tydligt belyst tidigare. Den officiella linjen har varit neutralitet den verkliga linjen samarbete västerut. Vi kommer ihåg S-demagogin om neutraliteten . Hätska angrepp på dem som vågat ifrågasätta och i reliteten ett allt djupare samarbete.
Nu väntar vi på dokument som visar ett Det var NATO-ubåtar som opererade i svenska vatten och att den skadade som bogserades ut genom Öresund tillhörde NATO.
Hinner nu bara med en kommentar till påvens beslut att godkänna preventivmedelsanvändning. Äntligen! 100 år efter att de börjat komma i bruk i någon nämnvärd skala. Tänk vad många sjuka och döda som den katolska kyrkan orsakat genom sin idiotiska inställning.
Men det tog nästan femhundra år innan Påven erkände att Galilei hade rätt. Att jorden rör sig kring solen.
När avskaffar men celibatet och räddar tusentals ungdomar från övergrepp av seexuellt frustrerade kykans tjänare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar